Facebook

Gilla min facebooksida för att få information om nya kurser och clinics mm.

(placeholder)

S V E A  H Ä S T K R A F T

FORTBILDNING FÖR RIDLÄRARE

För ridskolor anordnar jag särskillda kurser för ridlärare som är intresserade av att fördjupa sig lite extra i ämnet hästens beteende och kommunikation. Deltagarna får chans att: prova på Join-Up, jobba med Duallygrimman, arbeta hästen i långlinor (ett alternativ till longering) och öva på att kommunicera på ett sätt som är tydligt för hästen. Jag ger även konkreta tips på problemlösning för eventuella ridkolehästar som kan behöva lite extra träning. Exempelvis öronskygga hästar, hästar som inte står still för hovslagaren, hästar som behöver spilt-tränas mm.

Innehållet och kursens längd kan anpassas efter era förutsättningar och önskemål. Rekommenderad tidsåtgång är ca 3-4 timmar beroende på antalet deltagare. Kursen kan med fördel förläggas dagtid eller då det bäst passar in med personalens schema.

Kursen passar perfekt som en inspirerande kick off i början av terminen eller som en motivationshöjare när vardagen rullar på. Med mer fokus på hästarnas kommunikation kommer ni kunna bli ännu bättre på att läsa av om någon häst mår dåligt eller behöver någon särskilld träning för att fungera bättre i verksamheten. Jag hjälper även till med att tänka ut lösningar för hur eran personalstyrka kan jobba vidare med Join-Up och hur ni kan följa upp hur träningen av hästarna i verksamheten går.

Lastträning / problemlösning