Facebook

Gilla min facebooksida för att få information om nya kurser och clinics mm.

SVEA HÄSTKRAFT

KURSER / TRÄNINGAR

Jag kan skäddarsy kurser och träningar efter dina önskemål men nedan följer förslag på olika upplägg.

HALVDAGSKURS

Teoretisk genomgång, demo, kortare praktisk övning - 800:-/pers.

HELDAGSKURS

Teoretisk genomgång, demo, flera praktiska övningar  - 1200:-/pers.

HELGKURS

Som heldagskurs fast mer djupgående och mer tid för praktiska övningar med era hästar - 2000:-/pers.

PRIVATLEKTION / PROBLEMLÖSNING

Vi diskuterar hur du arbetar med din häst idag och jag hjälper dig hitta olika verktyg för att förbättra ert sammarbete - 1000:- för första träffen därefter 500:-/h för eventuella återbesök

Exempel på övningar:

Att använda Duallygrimman (en speciell träningsgrimma) på rätt sätt

Korrekt användning av kroppsspråk

Join-Up

Linhantering

Att läsa av hästen och anpassa kropsspråket därefter

RIDLEKTIONER

Med fokus på samspelet mellan häst och ryttare håller jag ridlektioner både för grupper eller enskilda ekipage. Jag kan antingen komma ut till ditt stall eller så kan du komma till mig på Karlshems gård och låna en ponny att rida lektion eller träna markhantering med.

INTRODUKTIONSKURS - 10 dagar eller 5 helger

En djupgående grundkurs i konceptet Join-Up för alla som vill lära sig kommunicera med hästar bättre. I kursen ingår både teoretisk undervisning, demonstrationer av Join-Up, arbete i Duallygrimman och långlinor samt flertalet praktiska övningar och gruppuppgifter. Första steget i utbildningen som leder till att bli certifierad instruktör.

JOIN-UP KURS - 4 dagar eller 2 helger

Kan räknas som en del i introduktionskursen eller som en fristående kurs för den som vill lära sig mer om vad Join-Up är. Innehåller både teori och praktiska övningar där man får prova Join-Up.

ANVÄNDNING AV DUALLYGRIMMAN - Halvdag 800:-/pers

Teoretisk genomgång, demonstration av tillpassning och användning samt praktisk övning med häst.

Jag jobbar i första hand med kunder som har egen häst/ponny men kan i viss mån hålla kurser med inhyrda hästar. Hör av er och berätta vad ni är intresserade av så sätter jag ihop en givande kurs eller lektionsplan för just er! Info om planerade kurser finns här via fliken Aktuellt och på Svea Hästkrafts facebooksida så kika in där eller kontakta mig för att få veta mer.

     Sara Hiller       Kurser/Träningar       Clinics       Föreläsningar       Fortbildning för ridlärare       Utbildning/träning av häst       Kontakt