Facebook

Gilla min facebooksida för att få information om nya kurser och clinics mm.

SVEA HÄSTKRAFT

CLINICS / DEMOS

Ska ditt stall anordna en temakväll/teoridag, eller är ni ett gäng som känner för att bli inspirerade av en intressant demo så kommer jag gärna ut och berättar och visar vad Join-Up är.

Jag har en flyttbar runpaddock (även kallat rundkorall) som kan ställas upp i ridhus eller på ridbana där jag kan demonstrera Join-Up och arbetet med hästen lös eller i Dualygrimman (Monty Roberts egenutvecklade träningsgrimma).

Jag förklarar hur hästar lär sig och hur man använder tryck och eftergift för att ge hästen tydliga signaler för vad som är ett önsvärt respektive oönskat beteende från hästen.

Exakt upplägg kan variera från stall till stall men ungefär 3 hästar brukar vara lagom att jobba med under en kväll. Då hinner jag både visa Join-Up, arbete i Duallygrimman och problemlösning av något slag beroende på vilka hästar som finns tillgängliga. Jag står för rundpaddock och övrig utrustning för att träna hästarna, ni står för hästar, sittplatser för åskådarna samt eventuell ljudförstärkning.

Hör gärna av er för mer information och för offert på just ert upplägg.

     Sara Hiller       Kurser/Träningar       Clinics       Föreläsningar       Fortbildning för ridlärare       Utbildning/träning av häst       Kontakt